Πως θα γλυτώσετε το ξεσκόνισμα πάνω από τα ντουλάπια με μια απλή κίνηση

Πως θα γλυτώσετε το ξεσκόνισμα πάνω από τα ντουλάπια με μια απλή κίνηση
07 Mar
2014

Πάω στοίχημα ότι και εσείς δεν καθαρίζετε πάνω από τα ντουλάπια πάνω από μια ή δύο φορές το χρόνο. Έπεσα μέσα; Κι όμως το πάνω μέρος των ντουλαπιών, όπως και το πίσω μέρος από το πλυντήριο και το ψυγείο είναι τα σημεία που σπανίως μπαίνουμε στη διαδικασία να καθαρίσουμε. 

Κάπου εκεί πάνω λοιπόν, φωλιάζει ένας μικρός spiderman...!

Το πρόβλημα για όσους καθαρίζουν

Πονοκέφαλος όμως αποτελεί και η υπόθεση καθάρισμα για όσους θαρραλέους πάρουν την απόφαση να καθαρίσουν. Αυτό συμβαίνει γιατί τα περισσότερα ντουλάπια στην κορυφή τους έχουν "σαγκρέ" ξύλινη επιφάνεια. Έτσι το πανί κολλάει πάνω στις ακίδες του ξύλου με αποτέλεσμα και να μην γλυστράει και να μην καθαρίζει, αλλά και να αφήνει πολλά χνούδια κάνοντας την κατάσταση ακόμα χειρότερη.

Η λύση

Φαντάζει απλή και τεμπέλικη αλλά πιστέψτε με σώζει από χρόνο και νεύρα! Απλά απλώστε φύλλα εφημερίδας πάνω στην οροφή των ντουλαπιών. Όταν έρθει η ώρα της καθαριότητας, μαζέψτε τα φύλλα, πετάξτε τα αμέσως στα σκουπίδια και αντικαταστείστε με νέα! Τόσο απλά και τεμπέλικα !

Καλή επιτυχία !

Πηγή : diyself.gr 


Περισσότερα από την κατηγορία : Συμβουλές καθαριότητας

12 ασφαλή και οικολογικά καθαριστικά για το σπίτι

Καλά τα χημικά καθαριστικά δε λέω...αλλά μήπως πρέπει να το παίξουμε και λίγο οικολόγοι; Μήπως… ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ... »

Περισσότερα άρθρα